ITA  ENG  DEU  SLO

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe spletne strani

Z vstopom na spletno stran uporabnik potrjuje, da je s temi pogoji uporabe seznanjen, da z njimi soglaša in jih sprejema v celoti.

Podjetje Premiata Impresa REMIGIO PRESCHERN s.r.l. si pridržuje pravico, da vsebino spletne strani kadar koli spremeni ali posodobi brez vnaprejšnjega opozorila. Prav tako si pridržuje pravico, da po lastni presoji prekine dostop do spletne strani. Nadaljnja uporaba spletne strani po posodobitvi pomeni, da se uporabnik strnja s spremembami.

Spletna stran podjetja Premiata Impresa REMIGIO PRESCHERN s.r.l. lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Izvajalec ne odgovarja za vsebino podatkov, pridobljenih prek povezav, ki niso last izvajalca in ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

Vse vsebine, šifre, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter so last podjetja Premiata Impresa REMIGIO PRESCHERN s.r.l. in/ali je podjetje zanj pridobilo uporabno dovoljenje. Vse pravice so pridržane.

Kakršna koli uporaba, shranjevanje, razmnoževanje slik, grafičnih elementov, simbolov, logotipov, animacij in besedil te spletne strani v kateri koli obliki in kombinaciji je prepovedana brez ustreznega predhodnega pisnega soglasja imetnika pravic. Podjetje Premiata Impresa REMIGIO PRESCHERN s.r.l. lahko prekliče soglasje kadar koli in iz katerega koli razloga.

Pomoč družinam ob težki izgubi

Družinam nudimo oporo in zagotavljamo pomoč pri odločitvah, ki so vezane na organizacijo pogrebne slovesnosti.

 Piši na