ITA  ENG  DEU  SLO

Pogrebno zavarovanje

Nasveti in dokumentacija

Razmišljati vnaprej z zagotovilom, da bodo vaše želje dosledno upoštevane.

Osebam omogočamo, da lahko vnaprej izpolnijo potrebne obveznosti vezane na smrt in pogreb ter na tak način odvežejo svojce dodatnih težav.

Težak trenutek
Organizacija pogreba je vedno težavna, posebno v realnosti, kakršna je italijanska, ki se težko sooča s kakršnim koli predhodnim vrednotenjem smrti – slednjo še vedno dojemamo kot realnost zase in ne kot naravni dogodek, ki zaključuje življenje. Človek o njej raje ne govori, le da se mora potem spoprijeti s praktičnimi zadevami, vezanimi z izgubo bližnje osebe, in v kratkem času rešiti razne težave ter sprejemati zapletene odločitve. Zlahka pride do napačnih odločitev, ki morda niso v skladu z željami pokojnika, in so lahko za druge težavne.

Enostavna rešitev
Naše podjetje ima izvrstnega partnerja, ki spodbuja kulturo pogrebnega zavarovanja: to je italijanska finančna ustanova Banca Generali. Skupno svetujemo zavarovalno storitev, s katero je mogoče že vnaprej predvidevati in načrtovati vse pogrebne stroške in celovito izvedbo pogrebne storitve. Tovrstna polica ne prepušča ničesar naključju, upošteva vse storitve in okoliščine, vključuje možnost spremembe, prilagoditve ali posodobitve že sprejetih določitev. Naš cilj je preprost: omogočiti ljudem, da najdejo vnaprej odgovore na vsa možna vprašanja v zvezi s pogrebom in se izognejo ustvarjanju težav svojcem, ki so tako gotovi, da bomo upoštevali v celoti pokojnikove poslednje želje.

Ideja, ki je v svetu že razširjena
Ideja o "razmišljanju vnaprej" je zelo razširjena na svetu: v nekaterih kulturah imajo pokojninska zavarovanja že prilagojeno formulo za tovrstne storitve in vključujejo občasne odtegljaje od plače. V Italiji je to še začetni fazi, čeprav je povpraševanje vedno večje.

Ideja, ki jo je vredno raziskati
Če se želite pogovoriti z nami o tej storitvi in prejeti vse potrebne informacije, nas lahko neposredno in brez kakršne koli obveze pokličete na telefonsko številko +39 0481 960620 ali pišete elektronsko sporočilo. Kliknite na spodnji gumb, če želite pridobiti informativno dokumentacijo.

 Prenesi PDF