ITA  ENG  DEU  SLO

Pogrebno zavarovanje

Nasveti in dokumenti

Najprej razmislite o tem, z gotovostjo, da se želje spoštujejo.

Ljudem omogočamo, da težave, povezane s smrtjo, rešujejo preventivno, pri čemer se izognemo ustvarjanju težav za svoje svojce.

Težak trenutek
Organizacija pogrebne službe vedno postavlja izjemno težke situacije, še posebej v realnosti, kakršna je italijanska, ki se že od nekdaj noče soočiti s kakršnim koli preventivnim vrednotenjem dogodka smrti: slednje se še vedno dojema kot realnost samo po sebi. stoje in ne kot naravni dogodek, ki zapre tisto čudovito pot, ki ji pravimo Življenje. Raje ga izganjamo tako, da o tem ne govorimo: samo zato, da se soočimo s praktičnimi nalogami, povezanimi z izgubo ljubljene osebe, in zato v kratkem času rešimo neznane probleme in sprejmemo zapletene odločitve. Tako postane izjemno enostavno sprejemati napačne odločitve in včasih tako nespoštljivo do volje tistih, ki so nas zapustili, kot jih težko obvladujejo preživeli, zanašati se na prvi podvig, ki se zgodi.

Preprosta rešitev
Naša organizacija je izbrala izjemnega partnerja za promocijo kulture pogrebnega zavarovanja: Banca Generali. Skupaj predlagamo zavarovalno orodje, s katerim je danes mogoče predvideti in načrtovati vse lastne pogrebne stroške in postopke za izvedbo pogrebnega obreda, ko ste živi: ponujena polica ničesar ne prepušča naključju; zagotovljene so vse storitve in možnosti, vključno z možnostjo spreminjanja, prilagajanja ali posodabljanja sprejetih izbir. Cilj, ki smo si ga zastavili, je pravzaprav preprost: omogočiti ljudem, da probleme rešijo vnaprej, pri čemer se izognejo ustvarjanju težav svojim svojcem, ki bodo tako lahko prepričani, da bodo želje tistih, ki so nas zapustili, v celoti spoštovane.

Ideja, razširjena v svetu
Ideja "najprej pomisli" je v svetu že razširjena: v nekaterih kulturah je mogoče določiti podobne formule socialne varnosti, tudi z uporabo personaliziranih formul, ki predvidevajo občasne odbitke od plače. V Italiji smo še vedno na prvih korakih, čeprav je prošenj, ki jih prejemamo, vedno več.

Ideja, ki jo je treba raziskati
Če se želite z nami pogovoriti o tem predlogu, nas lahko kontaktirate neposredno in brez obveznosti, tako da pokličete +39 0481 960620 ali nam pošljete e-pošto in zahtevate vse informacije, za katere menite, da so potrebne. Medtem lahko prenesete ilustrativni dokument.

 Dokumenti PDF